Gratis verzending!

Je bestelling wordt verstuurd via PostNL met brievenbuspost, de reden dat het met brievenbuspost wordt verstuurd is dat het efficiënter is (je hoeft er niet voor thuis te blijven) en goedkoper. Zo kunnen wij de scherpe prijzen hanteren. Wij rekenen geen verzendkosten en versturen het altijd gratis. Dit is een van de kenmerken van de Tandenbleekwinkel.nl

Geen namaak producten op Tandenbleekwinkel.nl

In onze webshop staan alleen maar originele Crest 3D White producten, wij houden niet van namaak en willen het ook zeker niet verkopen aan onze klanten. Mocht je een gesealde doos willen ontvangen dan is dat altijd mogelijk. Bij de hele kuur krijgt u van ons de originele gebruiksaanwijzing uit de doos meegezonden. Neem even contact op met ons of vul het als opmerking in bij je bestelling. Bij ons staat vertrouwen hoog in het vaandel. Wij verkopen geen namaak producten ingekocht via bekende Chinezen groothandel websites zoals Alibaba.

Voorraad

Op de website wordt altijd door ons de actuele voorraad bijgehouden. Wij houden niet van verassingen dus dat willen wij jullie ook niet aandoen. Mochten er wijzigingen in de voorraad zijn, dan zal dit direct zichtbaar zijn op de website. Wij zijn continue opzoek naar nieuwe leverancier die ons alleen de originele Crest 3D White producten kunnen leveren. Bij het product staat duidelijk de verzendtijd vermeld. Houdt er rekening mee dat het 1 tot 2 werkdagen kan duren voordat de postbode bij jouw langs komt. Mocht er onverhoopt een vertraging in de levering optreden dan zullen wij je altijd hiervan op de hoogte brengen.