Hieronder volgt een uitleg over de Whitestrips die wij aanbieden op de website, dit zijn ook een aantal vragen die meermaals per week aan ons worden gesteld via het contactformulier. Voordat je jouw vraag stelt neem dan de onderstaande vragen door.

Hoe werken de Whitestrips?

Het zijn dunne plakstrips, ze zijn gecoat met een Whitening gel. In deze gel zit een bepaalde waarde aan waterstofperoxide, dit is per product verschillend. Wij bieden producten aan die een hoge waarde hebben en ook producten die geen waterstofperoxide bevatten. Bekijk hierover onze product catalogus op de website. De strips zijn zo ontworpen dat ze op je tanden blijven zitten terwijl je door kan gaan met je dagelijkse bezigheden. Ze vormen zich ook perfect om je tanden heen.

Hoe lang moet ik de strips op mijn tanden laten zitten?

Het hangt af van welk product je gekozen hebt, maar gemiddeld moeten de plakstrips 30 minuten blijven zitten. De meeste strips zijn zo ontworpen dat je niet doodstil hoeft te liggen, maar dat je gewoon door kan gaan met je dagelijkse bezigheden. Bij je bestelling kan je kiezen voor een bepaalde kuur, wij bieden de mogelijkheid om voor een “halve” of “hele” kuur te kiezen, per product zitten hier verschillende hoeveelheden strips in om jouw kuur te voltooien.

Wanneer kan ik de eerste resultaten verwachten?

Het zichtbare wittere resultaat verschil per persoon, de meeste mensen hebben na 3 dagen al resultaat. Je kan ook voor de 1-Hour Express kuur kiezen, met deze kuur heb je dezelfde dag al wittere tanden.

Kan ik de strip langer dragen voor nog betere resultaten?

Het is niet verstandig om de strips langer te dragen dan aangegeven. Dit kan schade opleveren aan je gebit, mogelijk dat je tanden overgevoelig raken of je tandvlees geïrriteerd raakt.

Hoelang blijven mijn tanden wit?

Dit is afhankelijk van welk product je bestelt hebt, maar de meeste behandelingen behouden hun effect gemiddeld een jaar. Het overmatig drinken van koffie, tea, cola, rode wijn of roken is ontzettend van invloed op het effect. Als je dit beperkt na het afronden van je kuur dan zal dit ten goede komen van je gebit.