Overzicht van producten van fabrikant Pro Whitening strips

Non-Peroxide whitestrips worden steeds populairder. Pro Whitening strips zijn de populairste non-peroxide whitestrips die er op de markt zijn. Ze bevatten 0% waterstofperoxide en bleken je tanden ontzettend goed. 

Thuis je tanden bleken kan tegenwoordig iedereen. Je kan kiezen uit twee verschillende whitestrips. Er zijn whitestrips op de markt met peroxide en er zijn whitestrips op de markt die waterstofperoxide bevatten. Het bleken met peroxide is beter voor het resultaat, maar kan ook voor irritatie zorgen, dit gebeurt echter zelden. De hoeveelheid waterstofperoxide die in de producten zit is dezelfde als een tandarts gebruikt tijdens het bleken van je gebit. 


Pro Whitening strips zijn er in twee verschillende kuren. Je kan kiezen voor een halve, dat is 1 doos met whitestrips. Wil je een hele kuur dan kan je direct twee dozen bestellen. Met een hele kuur zal je het beste resultaat behalen. 

Meer
Toon 1 - 1 van 1 item
 • Pro Whitening strips (Non-Peroxide)
  Niet op voorraad
  Pro Whitening strips (Non-Peroxide)
  Pro Whitening strips (Non-Peroxi

  Non-Peroxide whitestrips zijn ontzettend populair aan het worden. In deze whitestrips zit geen waterstofperoxide. Wil je veilig je tanden bleken? dan is dit product voor jouw. Uit voorraad leverbaar. Als je voor 16:00 uur bestelt heb je het de volgende werkdag in huis. 

  19,90 €