Tandenbleekwinkel.nl - Tips en informatieve artikelen

Links

Houdbaarheidsdatum achterhalen van Crest whitestrips

Je bent op onze website terecht gekomen, omdat je op zoek bent naar de houdbaarheidsdatum van de crest whitestrips die wij aanbieden. Wij hebben in ons assortiment allerlei whitening producten met allemaal een minimale houdbaarheidsdatum van 1 jaar. Wil je hier meer over te weten komen, lees dan dit artikel. 

Hoe ontstaan gaatjes oftewel cariës: Hoofdoorzaak nummer 1 zijn Suikerzuren!

Wil je weten hoe suikerzuren je gebit kunnen aantasten? Hoeveel suikerklontjes er in je dagelijkse voeding kunnen zitten en wat je eraan kan doen om gaatjes te voorkomen? Lees dan dit artikel. 

1 op de 3 mensen heeft weleens last van gevoelige tanden, U ook?

Vul de onderstaande vragenlijst over gevoelige tanden in, om erachter te komen of je last hebt van gevoelige tanden.

Vernieuwde website - Beste klant van de Tandenbleekwinkel.nl

Wij hebben vandaag de vernieuwde website gelanceerd. Bekijk wat er gaat veranderen op de tandenbleekwinkel.nl.

Wat zijn de nadelen van thuis tanden bleken?

Iedereen wil voordat die ergens aan begint weten wat de gevolgen zijn. Wij zijn dan voornamelijk geïnteresseerd in de nadelen van het bleken van je tanden. Wil je hier meer over weten lees dan dit artikel. 

Kan ik mijn tanden bleken met een brug, kroon of vulling?

Heb je een kroon of een brug, maar wil je ontzettend graag je tanden witter maken lees dan dit artikel. Wij beschrijven alle stappen die je kan nemen om toch je tanden witter te maken. Is het verstandig om met een kroon of brug thuis je tanden te bleken? 

Waarom worden mijn tanden geel?

Het is niet het ergste wat je kan overkomen, maar het is een kwaaltje wat ontzettend storend kan zijn. Gele tanden zullen je niet snel lichamelijke klachten geven. Naar mate je ouder wordt verliezen je tanden hun mooie witte gloed, ze gaan minder stralen. Je wil natuurlijk wel weten waarom je tanden geler worden. 

Crest whitestrips eerst proberen? Bestel een proefpakket

Wil je voordat je een hele kuur bestelt eerst een proefpakket bestellen? Dat kan lees in ons artikel over het proefpakket van de crest Professional Effects wat je ermee kan. Ben je na je proefpakket overtuigd geraakt van de kwaliteit van de crest whitestrips? Bestel dan een hele of halve kuur en maak je kuur thuis af. 

Crest 3D White Brilliance tandpasta - Product informatie

Crest heeft ook een tandpasta lijn. Als je de dagelijkse whitestrips routine wilt aanvullen met nog een fantastisch Crest 3D White product? Lees dan dit artikel over de Crest 3D White Brilliance tandpasta. Wat zijn de ingrediënten van de tandpasta?